top of page

Medische pedicure & massagetherapie

Wie ben ik?

Mijn naam is Nanouchka Pysson. Afgestudeerd als bachelor in de ergotherapie in het jaar 2007. Vanuit mijn interesse in het menselijk lichaam en het zorg dragen voor anderen ben ik mij steeds gaan verder bijscholen. In 2013 ben ik afgestudeerd als massagetherapeute en in 2019 als gespecialiseerd voetverzorger. Binnen het praktijkhuis kunt u bij mij terecht voor een medische voetverzorging of voor een ontspannende lichaamsmassage alsook een stoelmassage.

Medische pedicure

Als medische pedicure observeer en verzorg ik de voeten. Bij intake wordt telkens een medische voetfiche ingevuld zodat ik u gemakkelijk verder kan opvolgen. Ik maak gebruik van een freesapparaat op nattechniek. Deze biedt de beste voorwaarden voor een hygiënische en pijnloze behandeling. U kunt bij mij terecht voor een gewone basisvoetbehandeling maar ook voor verschillende nagelaandoeningen (schimmelnagel, ingegroeide nagel,…) of huidaandoeningen (eelt, likdoorns, kloven…). Ook voor de speciale technieken zoals het aanbrengen van een nagelbeugel, een nagelprothese of het maken van een siliconen orthese bent u bij mij aan het juist adres. Verder kunnen preventieve behandelingen en het geven van professioneel advies ook veel voetproblemen voorkomen. Een regelmatig bezoek aan een pedicure is dan ook een must.

Ik blijf mij telkens bijscholen zodat ik steeds up-to-date ben met de nieuwste technieken.

Contact

 

Heeft u vragen of wenst u meer info, aarzel niet om mij te contacteren.

U kunt bij mij terecht in het praktijkhuis te Veurne, 

Daniel De Haenelaan 15

Veurne - 058/57 09 20

Email: info@praktijkhuis.com

Massagetherapie

Een massage werkt zowel lichamelijk als geestelijk heel goed voor het lichaam. Klachten zoals stress, een stijve nek, spierpijn, spanningshoofdpijn, chronische vermoeidheid, slaaploosheid, emotionele blokkades,… kunnen hierbij verlicht of zelf verholpen worden. Het is tevens bewezen dat het ontspannen van het lichaam het immuunsysteem versterkt waardoor we minder snel ziek worden. Bij mij kunt u terecht voor een ontspannende lichaamsmassage of een stoelmassage.

Terugbetaling

 

Terugbetaling van voetverzorging kan maar verschilt van ziekenfonds tot ziekenfonds en is afhankelijk van bepaalde voorwaarden. Neem altijd uw terugbetalingsformulier mee naar de praktijk. Link naar voorwaarden terugbetaling per ziekenfonds hier.

bottom of page